Over ons

A unique way of living

Pure passie voor Azië

Een 25-tal jaar geleden trok Kurt Claes op reis naar Azië, waar hij in de ban geraakte van de Oosterse cultuur. Hij besloot om van zijn passie zijn beroep te maken en richtte Prananatha op: een interieurzaak die kwalitatieve Aziatische meubelen verdeelt.

Bij Prananatha vindt u meubels uit Bali, Java, India en nog veel meer oosterse landen. Kurt en zijn vrouw, Isabel, trekken jaarlijks zelf naar Azië om hun authentieke aanbod verder aan te vullen bij kleine ateliers. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben ze zelfs een contactpersoon ter plaatse die de kwaliteit en afwerking van de meubels controleert.

Waarom men voor ons kiesT? Simpel.

Alles voor binnen en buiten

Bij Prananatha kan u uw huis van A tot Z inrichten. De zaak verkoopt niet alleen meubelen voor de leefruimte, het bureau, de slaapkamer, de badkamer, maar ook voor buiten. Daarnaast kan u voor de aankleding van uw interieur kiezen uit een ruim gamma betaalbare decoratieve objecten.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Al onze artikelen zijn steeds gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals teak, natuursteen of wicker van Europese kwaliteit. Hoewel onze producten in Azië vervaardigd zijn, beantwoorden ze aan de Europese kwaliteitsnormen. Zo bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien hoeft u als klant nooit lang te wachten op uw levering, aangezien Prananatha steeds veel meubelen in voorraad heeft.

Afwisselend aanbod

Dankzij het wekelijks vernieuwde aanbod, levert een bezoek aan Prananatha altijd ontdekkingen op. U vindt niet direct wat u zoekt? Dan kan u bij Prananatha eventueel terecht voor maatwerk. Zo vindt u steeds uw droomartikel en dit aan een onevenaarbare prijs-kwaliteit.

Levering & Montage

Wij bieden jullie de service die wij ook zouden verwachten​

Correcte levering

Bij een aankoopbedrag vanaf € 2000 biedt Prananatha je gratis levering binnen een straal van 50 km* aan. Bij een aankoopbedrag kleiner dan € 2000 en een binnen een straal van 50km vragen wij € 50 vervoerskosten. Indien verder dan 50km rekenen wij 2€ / km. Wie liever zelf zijn aankoop mee naar huis neemt is geen probleem. Wij leveren in géén geval op étages en vragen u om zelf een ladderlift te voorzien.

Service na verkoop

Voor jouw vertrouwen gaan we bij Prananatha tot het uiterste. Elke aankoop gaat gepaard met 2 jaar garantie en we verzekeren een snelle oplossing mocht er iets fout lopen.

Montage service

Onze meubelen zijn eenvoudig in elkaar te steken voor wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Kun je toch een helpende hand gebruiken? Onze vakmensen nemen het graag van je over, tegen een voordelige prijs:

  • Voor stoelen: € 50,00
  • Voor tafel: € 50,00
  • Vitrinekasten plaatsen we graag gratis op elkaar

Een gepassioneerd team staat steeds voor je klaar

Sofie Van de Vijver
Rechterhand van de zaakvoerders - Sinds 2006

Peter Van Overbeke
Logistiek - Sinds 2006

Kurt
Zaakvoerder - Sinds 2001

Isabel
Zaakvoerder - Sinds 2001

Karien Rahoens
Verkoop Knesselare - Sinds 2004

Bjorn Moorthamer
Logistiek - Sinds 2013

Stef Hendrix
Verkoop professionelen - Sinds 2018

Philip Demeyere
Logistiek - Sinds 2018

Inge Verhofsté
Particuliere verkoop Waasmunster - Sinds 2020

Yves Olivares
Particuliere verkoop Waasmunster - Sinds 2020

Een nieuwsbrief vol warmte, gezelligheid en inspiratie

Schrijf je in op onze tweewekelijkse update en ontvang 10% korting in jouw mailbox! Wij houden je op de hoogte van alle nieuwigheden betreffende onze producten en lopende acties. Uitschrijven kan je altijd.