Breng de natuur naar binnen en waan jezelf ‘into the wild’ met junglekleuren & prints, of net heel natuurlijke materialen voor een subtiel en meer rustgevende sfeer in je interieur. In dit moodboard spelen we met meubelen, accessoires, kleuren en patronen. Voor elk wat wils.

Spelen met kleur

Als we denken aan de natuur gaan we voor aardse kleuren, maar aards betekent zeker niet saai.
Bouw je interieur op rond je sofa en ga voor een rustige uitstraling met een zachtgroene sofa of een mat in zachte kleuren.

Of maak juist een statement met een terracotta zitbank en werk af met contrasterende kussens en accessoires.

Natuurlijke materialen

Hou je meer van een subtiel, natuurlijk accent hier en daar? Kies dan voor accessoires in natuurlijke materialen zoals veren en hout.

  

  

Dit kan uiteraard ook in de vorm van bijzettafels in natuurlijke vormen, zoals degene die je terugvindt in onze toonzalen in Waasmunster en Knesselare.

 

Makkelijk aan te passen en toe te voegen

Nog niet helemaal klaar om je volledig te engageren aan deze jungle trend? Begin dan klein en verwerk de natuurtinten en patronen op accessoires zoals bv kussens of schalen die je subtiel kan toevoegen aan je interieur.

 

 

 

Een mooie schaal op tafel, een vrolijk kussen op de zetel, meteen een leuk accent dat het najaar weer wat opvrolijkt.

 

 

Mag het een beetje meer zijn?

Waarom geen echte eyecatcher toevoegen aan je woonkamer met beelden van exotische dieren, zoals deze heerlijke vogels.

  

Of simpelweg de natuur binnenhalen met echte nepbloemen. In  onze winkels stellen we graag een boeket op jouw maat samen.
Kom langs en breng eventueel wat foto’s mee van je interieur, zodat we volledige in jouw stijl kunnen werken.

 

Last but not least…

En vergeet natuurlijk ook niet de accessoires aan de muur. Maak een gallery wall, zo groot of klein als je ruimte toelaat.

Prenten van vlinders, planten of een mooie quote kunne je ‘into the wild-thema’ helemaal vervolledigen.

 

En natuurlijk werken wij het liefst op maat. Dus kom zeker onze toonzalen bezoeken, dan kijken we samen met jou wat het beste bij jou past.