Ons verhaal start met een avondvlucht van Frankfurt – Delhi, klaar om even op adem te komen na een paar vermoeiende weken.

De afgelopen weken hebben we heel wat veranderingswerken gedaan in de winkel en met als kers op de taart een late night shopping voor de klanten en opendeurdagen.
 

Na een glaasje wijn op het vliegtuig zijn we dus vrijwel onmiddellijk in slaap gevallen.
 

We zijn nu voor de tweede maal (in 9 maanden tijd) onderweg naar India.
De zes containers – van onze eerste aankoop - zijn zo goed als allemaal verkocht.
 

Bij de  landing in Delhi, zaten we reeds onmiddellijk in de sfeer => SMOG over gans Delhi.
Daarna vermoeid wachten op de volgende vlucht naar onze eindbestemming…

Door de smog hebben we 4 uur vertraging opgelopen en op de koop toe nog eens 2 uur vastgezeten in het vliegtuig. Met als gevolg dat onze chauffeur uren op ons heeft staan wachten in de luchthaven.

Eens we de luchthaven verlieten, zijn we onmiddellijk naar een supertof oud Indisch hotel getrokken, ons snel verfrist en op nog geen 30minuten na arrivatie in het hotel, zaten we al terug in de taxi op weg naar een nieuwe fabrikant.

Eens aangekomen bij de nieuwe fabrikant, hebben we wel 2uren lang in het bedrijf rondgelopen om alle stuks zelf zorgvuldig te kiezen. De buit voor vandaag zijn 2 volle containers.
Deze containers vertrekken al 14dagen na het kiezen en zullen bij ons dus nog in de toonzaal staan voor de feestdagen !!!


We hebben die dag niet hard gewerkt, maar waren supervermoeid door al het slenteren…
We hadden dus zeker geen slapeloze nacht gehad :-)

De daaropvolgende 3 dagen hebben we wel 5 verschillende fabrikanten bezocht en allerlei grote en kleine artikelen elke keer zorgvuldig uitgekozen.

Weet dat er bij één van onze fabrikanten wel een totale bedrijfsoppervlakte is van 120.000m2 !!!
Op dat moment besef je maar al te goed dat je het nergens anders meer hoeft te gaan zoeken.

 

Op het einde van de rit maken we het besluit dat we kilometers showroom hebben gezien, enkel vegetarisch hebben gegeten en toch 10 volle containers aan materiaal ofwel 4277 stuks hebben aangekocht om onze klanten tevreden te stellen en om originele oude, maar vooral unieke stukken uit India aan te bieden.


 

Mijn verslagje is geschreven op de terugweg in het vliegtuig van Delhi naar Mumbai.
Hier moeten we pas binnen 12uur ons vliegtuig richting huis nemen. We hebben dus wel nog eventjes de tijd om van de echte Indische sfeer te proeven.
Hier gaan we toch even van genieten, want eens we thuis zijn, staat er alweer een berg werk op ons te wachten, want een paar dagen later staan we op de horecabeurs in Flanders expo in Gent.

 

Kurt & Isabel