Herfst/Winter 2020 is er eentje voor de durvers,
eentje voor wie fier als een pauw zijn interieur wilt showen
Eigentijds, modern en een tikje gewaagd.
Prananatha stelt voor: Passionate Peacock!

Kurt en Isabel trokken naar jaarlijkse gewoonte richting Parijs om inspiratie op te doen voor dit najaar. Een deel van de trends zie je ondertussen al terug in onze winkels in Waasmunster en Knesselare, maar wij sommen hier nog even de must have items voor dit najaar op.

 

Kurt en Isabel trokken kortelings naar Bali om inspiratie op te doen voor deze lente en zomer. Ze kwamen terug met een hoop interieurtrends en tips die ze graag met je delen. Ontdek wat er dit voorjaar aankomt in jouw woning en bij Prananatha!

In Parijs ontdek je niet alleen de laatste trends op vlak van fashion, maar ook interieur design speelt er een grote rol. Daarom gingen Kurt in Isabel in de Franse hoofdstad op zoek naar de laatste trends op vlak van inrichting en interieur.

 

Ons verhaal start met een avondvlucht van Frankfurt – Delhi, klaar om even op adem te komen na een paar vermoeiende weken.

Verfraaiingswerken Prananatha Waasmunster

Geniet van 20% korting op toonzaalmodellen tijdens de werken in onze winkel in Waasmunster.

 

1 september luidde een nieuw schooljaar in voor duizenden kids. Maar bij studenten klonk september als muziek in de oren. De herexamens zijn achter de rug maar de vakantie nog niet.

Onder een stralende zomerzon is het heerlijk om buiten te vertoeven. Je hoeft gelukkig niet te beschikken over een hectare groen om uitgebreid te relaxen. Een kleine stadstuin of terras tover je met enkele mooie must-haves snel om tot een Pinterest-waardige oase van rust.

Lange rijen aan de incheckbalie op de luchthaven, eindeloze files naar het zuiden, vroege ochtenden (die ligplaats aan het zwembad reserveert zichzelf niet), de kids ruziënd op de achterbank van de auto, ... Last van vakantiestress? Een Belgische zomer telt gemiddeld meer dan 700 uren zon. Dus blijf gezellig thuis en geniet van een staycation. Dé zomerse trend van dit jaar.

Duurzaam interieur dankzij Prananatha

Prananatha is niet zomaar een winkel -- het is een plek vol verhalen.

Pagina's