Kurt en Isabel trokken naar jaarlijkse gewoonte richting Parijs om inspiratie op te doen voor dit najaar. Een deel van de trends zie je ondertussen al terug in onze winkels in Waasmunster en Knesselare, maar wij sommen hier nog even de must have items voor dit najaar op.

 

Het was weer een warme zomer. De Tiger Fire vuurschalen deden hun werk en zorgden voor heerlijke BBQ’s tijdens die hittegolven. Nu wordt het langzaamaan tijd om de tuin klaar te maken voor de winter en je voor te bereiden op een gezellig najaar. Met deze tips kan het niet mislopen.

 

Overdaad in je interieur

Zowel in kleur (daarover later meer) als in texturen van stoffen is bigger weer better. Ga in je stoffen bijvoorbeeld voor grofgebreide dekens. Of neem een wollen tapijt. Niets zo heerlijk om met je blote voeten in weg te duiken tijdens een frisse herfstavond.

 

 

Qua meubels is hout dé perfecte keuze dit najaar, hoe verweerder de look, hoe beter. Kies daarom voor een tafel uit teak of werk hier en daar met losse elementen. Een houten laddertje of een stoere bijzettafel bijvoorbeeld.

 

 

Kleur, be bold

We zeiden het al, ook de kleuren in je interieur mogen dit najaar weer voller en intenser. Combineer zwart met goud, kies voor donkerpaars of ga voor mosgroen, nog steeds een erg populaire keuze.

 

 

Prints, bigger is better

Niets dat de uitstraling van een kamer zo snel kan veranderen als een nieuw doek of kunstwerk aan de muur.

En ook hier geldt, je raadt het al, more is more! Kies een barokke print, de textuur van een palmblad of een uitbundige foto.

 

Kaarsen voor een heerlijke herfst in je interieur

Eentje die we ieder jaar zien terugkomen, speel in op de donker wordende dagen en breng extra sfeer in je interieur door hier en daar kaarsen te plaatsen.

 

 

Mix verschillende lengtes en diktes voor een extra gezellig resultaat.