Warm industrieel

De industriële look is er eentje die al lang meegaat. Tijdloos design voor die ultra stijlvolle woning. Toch horen we vaak dat mensen die stijl net wat te koud vinden. Gelukkig hebben we bij Prananatha heel wat accessoires om je interieur die industriële uitstraling te geven, zonder in te boeten aan warmte en gezelligheid!

Warm industrieel - industriële stijl verlichting en accessoires

Kies voor strakke, koele elementen in de meubelen of verlichting en warm ze op met trendkleuren als okergeel en warm junglegroen.

Warm Industrieel - okergeel
Warm industrieel - houten accessoire - kapstok
Houten elementen - industrieel interieur
Industriele tafel met houten blad

Uiteraard zorgen warme houtelementen ook voor een uitnodigende sfeer. In onze toonzalen en webshop hebben we een zeer uitgebreid gamma aan prachtige tafels in teakhout. Ga je voor natuurlijke houtkleuren of voor behandeld hout in een eerder donkere kleur om een echt statement piece centraal te zetten? Het kan allemaal.

Werk met eyecatchers...

Gouden accessoires - industrieel interieur
Groene stoelen eetkamer - industrieel interieur

Of ga voor monochrome kleuren op de muren en in het interieur en gebruik je stoelen in de eetkamer als aandachtstrekker om extra leven in je ruimte te brengen. Of kies voor een gouden accessoire hier en daar.

 

Twijfel je over de juiste combinatie voor jouw woning of vind je op onze website niet meteen jouw meug? Kom zeker langs in onze toonzalen in Knesselare of Waasmunster. Onze medewerkers gaan graag samen met jou op zoek naar de perfect match.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier