Lekker Loungen met deze tuinmeubelen

Maak je tuin en terras zomerklaar, met deze trendy tuinmeubelen, sofa sets en lounge combinaties. Het enige wat jij moet doen is lekker onderuit gaan liggen en genieten!

De tuinmeubel-combinatie op jouw maat

Buiten net zo luxueus en comfortabel zitten als binnen? Da’s een eitje met onze kwalitatieve én budgetvriendelijke tuinmeubelen.

Zoals deze American Isa outdoor combinatie bijvoorbeeld!

 

Of met de Dahan Sofa Set waan je je helemaal op vakantie. Een Oosters uitziende lounge set die niet alleen supercomfortabel is, maar ook meteen de eyecatcher wordt van je tuin.

 

Tuinmeubelen zomer 2021 - hout metaal isa
Dahan tuinmeubelen sofa set oosterse uitstraling

Een tuintafel, bank, tuinstoelen of een lounge sofa voor buiten? Waar je ook maar aan denkt om je tuin gezellig in te richten, je vindt het bij ons.

Daarnaast barsten onze toonzalen in Knesselare en Waasmunster ook van de prachtige accessoires voor je tuin.

 

Ideaal voor wanneer je geen bezoek in huis mag ontvangen. We maken de buiten net zo gezellig! 

Ligzetels voor de ultieme relaxatie

Luilekker genieten van de zon wordt trouwens nòg beter met deze ligstoelen. Allemaal van hoogwaardig en kwalitatief materiaal, ligzetels naar jouw hart.

Tuinmeubelen, aangepast aan jouw noden

Of je nu een klein dakterras hebt, een grote tuin of iets daartussen. In onze winkels en webshop vind je vast alles wat je nodig hebt om de lente en zomer van 2021 in stijl, rust en plezier door te brengen.

 

Nodig vrienden uit voor een aperitief in je gezellige lounge set of geniet samen met je gezin in je eigen, unieke combinatie van tuinmeubelen.

 

Onze medewerkers staan je graag te woord, dus kom zeker langs met je vragen en inspiratie!

Inloggen

Nog geen account? Klik hier