In the mood for Spring?

De ochtendzon die alsmaar vroeger komt piepen, blaadjes aan de bomen die ontkiemen, krokussen en paaslelies die uit de grond spruiten, het gras dat alsmaar groener wordt … Verlang jij evenveel als ons naar een zonovergoten lente?

Als we denken aan de lente, gaan onze gedachten bijna automatisch naar de meest groene rijstvelden die we ooit gezien hebben: Tegalalang in Indonesië. De niveauverschillen, de herkenbare kronkelingen, omgeven door palmbomen en een stralend blauwe lucht. Enkel door er lang genoeg naar te staren, capteer je de ware schoonheid van dit prachtige natuurfenomeen.

En dat effect willen we in onze showroom ook verkrijgen. De Indonesiërs gidsen je door de rijstvelden, wij leiden je rond in onze showroom. Zowel binnen als buiten vind je de nodige inspiratie voor je interieur én je terras.

Maak je terras lenteproof
Omdat de avonden al iets langer én warmer worden, begrijpen we maar al te goed dat je je terras lenteproof wilt maken. Tijd om het aan te kleden met nieuwe tuinmeubels! Wat dacht je van een tuintafel met bijhorende tuinstoelen, of liever een volledige loungeset om heerlijk in weg te zakken met een boek of voor een dutje. Fan van aperitiefmomentjes met het gezin of de vrienden? Dan kan een bartafel ook wel van pas komen. Misschien hang je wel zo’n iconische Indonesische Jungle Swing in je eigen tuin?

Laat je inspireren in onze winkels, of in onze webshop.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier