In the mood for … mystieke vibes?

In the mood for … mystieke vibes?

Ibiza, the party capital of Europe. Een eiland met Griekse roots zo blijkt, want de Grieken meerden er enkele eeuwen geleden aan. Geen wonder dat Dimitri Vegas & Like Mike van Ushuaïa hun tweede thuis maakten. Maar wat velen vergeten is dat er ook een wondermooie, andere kant van het eiland bestaat. 


Mythische oorden

Voor de kust van Ibiza vind je het best bewaarde geheim van Ibiza: Es Vedra, het rotseiland waar elk kompas het noorden kwijt geraakt. Onbewoond, beschermd natuurgebied en honderden meters aan hoge wanden die enkel een mens met superpowers kan beklimmen. 

Er wordt gezegd dat Sirenes, die je wel kent uit Griekse mythes, er matrozen lokten met hun betoverende gezang. Nog wordt beweerd dat het eiland uit stenen bestaat die een magnetisch veld creëren, waardoor je net zoals in de Bermudadriehoek helemaal verdwaalt. En misschien nog hypnotiserender: het kan de top van de verzonken stad Atlantis zijn


Het mythische eilandenrijk is het niet, maar één bepaald strand op Ibiza werd er wel naar vernoemd. Een subtiel verdoken strand, omgeven door rotsen die doen denken aan ruïnes en verzonken gebouwen. Op de weg ernaartoe kom je steencirkels tegen. Vergeet niet om er een steentje bij te leggen, want dat kan – volgens geruchten – je afdaling naar het strand net iets veiliger maken. 


Magie verzekerd

Die magische stranden, de bries van de Middellandse Zee, een eigen wijn beschermd door de classificatie Vino de la Tierra, … Dat doet je toch helemaal in de Ibizasfeer komen. Beeld je daarbij nog een beachbar in, aangekleed met die typische Ibiza-strandhuis meubels. 


Ibiza vibes in huis

Bohemian, hippie, beach style. Hoe je de Ibizastijl ook wilt benoemen, de eiland vibes kruipen onder je huid en tot diep in je hart. En binnenkort sluipen ze misschien wel je huis binnen? Als je onze showroom of shop checkt tenminste!

Inloggen

Nog geen account? Klik hier