Een interieur met een gouden randje

shiny-chic

Luxueuze materialen en rijke stoffen, glimmende objecten, een mix van rechte en organische vormen en van kleuren zoals goud, bruin, wit, brons, zand, donkergrijs en zwart. Hiermee creëer je een uitgedost interieur, of hoe wij het graag noemen: een Shiny Chic interieur!

Shiny Chic draait – zoals de naam het zelf zegt – om schitterende luxe. Die bekom je door verschillende texturen en materialen te combineren voor een rijk en warm gevoel binnen. Met Shiny Chic kan je in wezen twee kanten uit: all the way of lekker subtiel.

All the way?

Beeld je een kamer in vol opvallende meubels, donkere kleuren en glanzende woonaccessoires. Denk ware Hollywoodstijl: grote vazen, barok spiegels, gouden kandelaars, hoge kaarsen, eyecatching lampen, hier en daar een touch of marmer en zelfs wat (nep) bont. Heerlijk dramatisch, en vooral vol luxe. Laat ons zeggen: more is more!

Liever subtiel?

Hou je wel van een tikkeltje fluweel, parelmoer en wat gouden details, maar moet dat niet per se het eerste zijn waar je oog op valt? Hou je muren en grote meubelstukken sober, in een neutrale tint, en kies bijvoorbeeld voor een salontafel in glas met gouden onderstel. Vul de rest van je woonkamer op met gouden decoratie zoals een gouden vloerlamp, een vaas, beeld, kandelaar … Goud laat zich bovendien uitstekend combineren met zachte stoffen. Een soft kussen met gouden patroon past perfect bij het Shiny Chic thema.

Makkelijk te combineren

Goud laat zich makkelijk combineren met een tal van kleuren. Hou je van contrast, combineer goud dan met een donkere kleur. Wil je liever voor een lichter interieur gaan? Dan ga je voor lichte kleuren en gebruik je de gouden voorwerpen als blikvanger.

Kom onze volledige Shiny Chic collectie ontdekken in een van onze showrooms!

Inloggen

Nog geen account? Klik hier