Dark Sage, een zilverachtige groene tint in huis

Groen in huis

Salie, een kruid uit de mediterrane keuken, maar ook een kleur. Een prachtige, diepgroene kleur, die ook wel Dark Sage genoemd wordt. Een fantastische kleur die zich uitstekend laat combineren, en je interieur doet stralen in zijn eenvoud.

Moeder natuur gebruikt deze kleur in planten en gebladerte. Het is tegenwoordig ook alom aanwezig in interieurs. Meubels, decoratie, tapijten, kussens … in een groene tint geïnspireerd op de natuur. Met groen breng je buiten naar binnen. Zie stukken in dark sage als het verbindende element tussen binnen en buiten, een touch waardoor je ruimte fris en heel natuurlijk aanvoelt.

Met zijn grijze, zilverachtige ondertonen geeft salie (of dark sage) een elegante twist aan traditionele groentinten en zorgt het voor een rustgevende sfeer in huis. De groene tint wordt ook geprezen om zijn veelzijdigheid. Je kan het nagenoeg beschouwen als een neutrale kleur.

Bij Prananatha voelen we immense liefde voor dit groen. Een gedempte kleur, die prominent genoeg kan zijn om de sfeer in elke ruimte te bepalen. Vooral als je ze combineert met lichtere of donkere groene tinten. Ga je voor een interieur met blending tinten? Dan kan je dark sage goed combineren met neutrale tinten, bruinachtige kleuren en terracotta. Op die manier creëer je een op en top natuurlijk palet. Hou je van constrasten? Dan matcht roze uitstekend met saliegroen.

Als je benieuwd bent hoe je deze serene groene tint thuis kunt toepassen, stap dan snel onze showroom binnen.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier