Elk jaar reist Kurt naar Singapore en Jakarta (Indonesië) op zoek naar stukken om de Prananatha-collectie aan te vullen.

Op verschillende meubelbeurzen gaat hij op zoek naar inspiratie voor binnen- en buitenmeubelen, om die daarna samen met zijn vaste fabrikanten om te zetten in ontwerpen voor het nieuwe assortiment.

Samen met hen bepaalt hij hoe ze de nieuwste trends, materialen, ideeën en modellen kunnen integreren in de stukken die speciaal voor Prananatha gemaakt worden.

 

Door steeds met dezelfde vertrouwde producenten samen te werken is Kurt zeker van een vlotte samenwerking en een kwalitatieve productie aan een scherpe prijs. Prananatha kan op deze manier ook steeds inspelen op nieuwe trends en materialen zodat de winkel verrijkt blijft met nieuwigheden. 

Er zijn natuurlijk altijd wel unieke stukken (zoals lederen zetels) die de partners van Prananatha niet kunnen produceren. Daarom gaat Kurt op de verschillende beurzen na of de prijzen van deze stukken concurrentieel zijn en of ze in de smaak van de Prananatha-klanten zullen liggen. 

Wil je zien welke stukken je binnenkort misschien kan terugvinden bij Prananatha? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebook-pagina en laat ons weten welke stukken jij verkiest!