Met deze tips maak je buiten de gezelligste plek van je hele huis -- bij zon of regen.

 

Het sombere weer heeft lang volgehouden dit jaar, maar onze tuinen baden eindelijk in hemelse zonnestralen. Droom je ook al van een zalige loungestoel op het terras, een magazine op schoot en een lekkere cocktail in de hand? Maar besef je ook dat het tij snel kan keren in ons regenlandje? Zorg er dan voor dat jouw Belgische tuin in no-time klaar is voor de zomer.

Een prachtige tuinset

Zo kan een elegante tuinset dé eyecatcher van je tuin worden. Kies dus zorgvuldig voor een mooie, duurzame set waar je jaren plezier van zal hebben. Met de juiste accessoires creëer je een enorm gezellig plekje op je eigen loungeterras.

Geen zin om alles in allerijl op te bergen als de wolken onheilspellend donker worden? Kies dan voor een handige kussenbak: mooi én praktisch. Zo kan je in een handomdraai al je kussens en accessoires opbergen als je ze niet nodig hebt.

 

 

 

Een veelzijdige parasol

Denk maar eens aan die handige parasol op je terras: ideaal om de schaduw op te zoeken op warme dagen. Maar ook als het weer een beetje tegenzit, komt een parasol best goed van pas. Worden zonnige momenten afgewisseld met een vervelend miezerregentje, dan kan de parasol jouw humeur redden met een droog plekje in de tuin. Laat onze zomer zich weer van zijn meest Belgische kant zien? Jammer…voor de regen. Niets houdt jou tegen om er toch een feest van te maken.

 

 

 

Een hemelse vuurkorf

Na zo’n feestelijke zomerdag komt vaak een net iets te koele zomeravond. Wil je toch blijven genieten van die heerlijke dag die je net hebt gehad? Zet dan een gezellige vuurkorf in de tuin. Met dat extra beetje hitte worden alle zomeravonden lekker zwoel.

Mag er nog een hapje en drankje bij? Dan kan je de vuurkorf ombouwen tot barbecue voor een culinair extraatje. Dubbel plezier voor de bon vivants onder ons. Wij zetten alvast een flesje koud.

 

 

Ook in de herfst en de winter blijft een vuurkorf een graag geziene gast op het terras. Schenk voor iedereen een warme kop chocolademelk uit, prik enkele marshmallows op een stokje en…genieten maar, het hele jaar lang.

Schrijf je nu gratis in voor ons Around the World Cooking Weekend!

Zin om al eens van de zomer te komen proeven?
Dan nodigen we jou op zaterdag 24/06 en zondag 25/06 uit in Waasmunster voor een wervelende kookdemonstratie.
Schrijf je hier in op onze website, dan houden wij een plekje voor je vrij.

Tot dan!