De kerstvakantie komt eraan!

Om ervoor te zorgen dat jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op het kerstshoppen, vind je hieronder onze aangepaste openingsuren voor december en januari.

In Parijs ontdek je niet alleen de laatste trends op vlak van fashion, maar ook interieur design speelt er een grote rol. Daarom gingen Kurt in Isabel in de Franse hoofdstad op zoek naar de laatste trends op vlak van inrichting en interieur.

 

Ons verhaal start met een avondvlucht van Frankfurt – Delhi, klaar om even op adem te komen na een paar vermoeiende weken.

Verfraaiingswerken Prananatha Waasmunster

Geniet van 20% korting op toonzaalmodellen tijdens de werken in onze winkel in Waasmunster.

 

1 september luidde een nieuw schooljaar in voor duizenden kids. Maar bij studenten klonk september als muziek in de oren. De herexamens zijn achter de rug maar de vakantie nog niet.

Onder een stralende zomerzon is het heerlijk om buiten te vertoeven. Je hoeft gelukkig niet te beschikken over een hectare groen om uitgebreid te relaxen. Een kleine stadstuin of terras tover je met enkele mooie must-haves snel om tot een Pinterest-waardige oase van rust.

Lange rijen aan de incheckbalie op de luchthaven, eindeloze files naar het zuiden, vroege ochtenden (die ligplaats aan het zwembad reserveert zichzelf niet), de kids ruziënd op de achterbank van de auto, ... Last van vakantiestress? Een Belgische zomer telt gemiddeld meer dan 700 uren zon. Dus blijf gezellig thuis en geniet van een staycation. Dé zomerse trend van dit jaar.

Wood and Food steunt Javaanse economie

Ontdek hoe jij met de Prananatha Wood & Food-collectie de lokale Javaanse economie steunt

Kwaliteit én duurzaamheid, dat is niet altijd even makkelijk te vinden. Met de Prananatha Wood & Food collectie slagen Kurt en Isabel erin beiden te combineren.

Duurzaam interieur dankzij Prananatha

Prananatha is niet zomaar een winkel -- het is een plek vol verhalen.

Prananatha Bali

Laat je inspireren door dit droomhuis en breng Bali eventjes naar België.

Pagina's